El software per millorar el rendiment dels nedadors

Gestió de nedadors i màsters

Nedalia inclou la gestió diferenciada de nedadors i màsters amb menús independents per a un millor control.

1. Relació de nedadors

Accedeixi a les fitxes completes dels nedadors i màsters del seu club amb totes les dades de contacte. Trobarà la informació rellevant de cada nedador en una única fitxa.

fitxa de nedadors

2. Marques realitzades

Tingui totes les marques dels seus nedadors al seu abast. L’aplicació li presenta la següent informació: nom del nedador, prova, data, tipus de piscina, marca i tipus de marca (control o oficial). Existeix la possibilitat de filtrar per diferents camps per restringir la seva cerca.

fitxa de marques

3. Campionats

Creï els campionats en què participaran els seus nedadors per registrar les seves marques. Seleccioni el campionat que vulgui i visualitzi en aquesta mateixa pantalla la relació de totes les proves en què han participat els seus nedadors i les marques obtingudes per cadascun d’ells.

4. Mínimes

Defineixi la marca mínima de cada prova per a la participació en diferents campionats. Amb aquesta opció, podrà saber fàcilment quins nedadors del seu club han aconseguit mínimes.

fitxa de gestió de minimes per un campionat de natació

5. Llistats de seguiment sobre nedadors, marques i rècords

Accedeixi a múltiples llistats de seguiment: nedadors actius i baixes, historial de marques, millors marques per nedador (millor marca per estil i prova), nedadors classificats per a campionats (relació de nedadors que han realitzat una mínima per poder participar en un campionat), millors marques per edat, millors marques per categoria i rècords absoluts.

6. Gràfiques de marques

Comprovi d’una forma visual l’historial de les marques de cada nedador. D’aquesta manera, podrà veure l’evolució de les marques d’un nedador i analitzar el ritme de les seves proves.

Gràfica de seguiment d'un nedador

Tot això i molt més! Provi-ho i doni’ns la seva opinió!