El software per millorar el rendiment dels nedadors

Importacions de nedadors, marques i campionats

No ha d’introduir les dades dels nedadors i les marques manualment a My Nedalia. Li facilitem encara més la seva feina amb la nostra opció d’importacions:

1.- Formats compatibles

L'opció d’importacions de My Nedalia actualment és compatible amb els següents formats:

En cas que els resultats que importi incloguin temps parcials, aquests quedaran automàticament incorporats a My Nedalia.

Si utilitza un altre software, consulti’ns!

2.- Fitxes de nedadors a partir d’una fulla excel

Incorpori les fitxes amb totes les dades dels seus nedadors des d’una fulla excel generada des d'ISIS o des d’una fulla excel estàndar.

3.- Historial de marques dels nedadors a partir d’una fulla excel o pdf

A més de les marques de la temporada actual, Nedalia li permet treballar amb les marques de temporades anteriors. Amb la nostra opció d’importacions, pot importar les marques dels seus nedadors de les últimes temporades des d'una fulla excel que segueixi uns paràmetres determinats.

També pot importar resultats de temporades anteriors directament des dels pdf de resultats dels campionats.

4.- Planificació d’un campionat a partir d’un document en format pdf

Aquesta opció permet importar una fulla de sortida generada amb el software Piscina (RFEN) i/o Meet Manager (Hy-Tek) abans de realitzar un campionat. A partir del document en pdf, l’aplicació importarà la següent informació:

Després de realitzar la importació, la relació de nedadors que participarà en el campionat ja li apareixerà en l’apartat Cronometratge del campionat perquè pugui iniciar el registre de les marques tan aviat com comenci el campionat. Els nedadors del seu club li apareixeran ordenats seguint el mateix ordre del llistat del pdf i que correspon al seu ordre de participació en el campionat.

5.- Resultats d’un campionat a partir d’un document en format pdf

Un cop es publiquin els resultats oficials d’un campionat, pot importar-los fàcilment des del document pdf generat pel programa Piscina o Meet Manager. Després d’uns quants clics, els resultats del campionat quedaran importats a My Nedalia.

Exemple de video d'importació de nedadorsMolt fàcil! Tan sols ha de seguir les instruccions del nostre assistent.