El software per millorar el rendiment dels nedadors

Qui som?

Nedalia és una empresa jove especialitzada en el desenvolupament i comercialització de solucions integrals per a la gestió i optimització dels entrenaments de professionals de la natació. A l’avantguarda del mercat, brindem aplicacions innovadores per ajudar els entrenadors professionals de natació a gestionar les sessions d’entrenament dels seus nedadors. El nostre software esportiu inclou tots els processos que són rellevants per planificar un bon entrenament i aconseguir, en definitiva, millorar el rendiment dels seus nedadors.

El nostre principal objectiu és facilitar la tasca diària dels entrenadors de natació pal·liant les mancances i dificultats amb què es troben per poder realitzar un control exhaustiu dels seus nedadors. Les nostres solucions han estat dissenyades específicament per satisfer les demandes de qualsevol entrenador. Es tracta d’eines informàtiques que permetran a l’entrenador controlar el rendiment dels seus esportistes i saber què cal fer per millorar-lo. Les solucions desenvolupades per Nedalia tenen una interfície intuïtiva i ofereixen la possibilitat d’organitzar, editar i optimitzar els seus entrenaments.

Tenim l’experiència i el coneixement per desenvolupar les solucions tecnològiques adequades. Per això, oferim una resposta integral als nostres clients convertint-nos, més que en un proveïdor, en un aliat indispensable per al seu dia a dia.

Nedalia - pro swimming software