El software per millorar el rendiment dels nedadors

Gestió de mínimies

Descobreixi com My Nedalia automatitza tota la gestió de les mínimes. Oblidi's de revisar manualment quins nedadors tenen mínimes o quant li falta a cadascú per aconseguir-les.

Mínimes per a campionats

My Nedalia incorpora les mínimes requerides per participar en els diferents Campionats d'Espanya i Campionats autonòmics que se celebren al llarg de la temporada.

No haurà d'introduir cap mínima. Nosaltres ho fem per vostè. Tan aviat com es publiquen noves mínimes, les incorporem a My Nedalia perquè vostè disposi de tota la informació actualitzada.

Relació de nedadors amb mínimes

Consulti en qualsevol moment quins nedadors han aconseguit les mínimes necessàries per participar en cada campionat.

Pot visualitzar la informació segons el criteri que prefereixi: campionat, categoria, nedador, estil, prova...

Aquesta opció realitza les conversions automàtiques de les marques segons el tipus de piscina 25/50 m i cronometratge manual/electrònic. D'aquesta manera, pot veure quina és la mínima, la marca realitzada per cada nedador classificat i el temps de la marca convertit al tipus de cronometratge i de piscina del campionat.

Indicador del nedador per veure les mínimes

Comparatiu entre millors marques i mínimes

Al panel resum de cada nedador, pot comparar la millor marca per prova de cada nedador amb la mínima necessària per participar en cada campionat. D'una manera ràpida i visual, podrà comprovar quines mínimes ha aconseguit i quant li falta per aconseguir-les!

Les mínimes aconseguides es ressalten en color verd i les mínimes que estan molt aprop en color taronja.

Indicador del nedador per veure les mínimes

Li automatitzem tota la gestió de mínimes!